Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisa'da 700 dekar arazi suya kavuşuyor

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'in Beğel Mahallesi'ne yapmış olduğu tarımsal sulama göleti ve damla sulama tesisi ile 700 dekar araziyi suyla buluşturacak.

        Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal bölgelerin kalkınmasına yönelik yatırımlarını sürdürmeye devam ederken, kırsal bölgelerde üretim yapan çiftçilerin de yanında yer almayı sürdürüyor. Gördes'in Beğel mahallesinde Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan tarımsal sulama göletinden 65 üretici arazisinden damla sulama ile ürün alacak. Tamamlanan tarımsal sulama göletinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu incelemede bulundu. Gençoğlu'na, Kırsal Alan Yönetimi Şube Müdürü Duran Akdağ, Gördes Koordinatörü Alp Sefa Gökkaya ve Beğel Mahalle Muhtarı eşlik etti.

        Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda 17 ilçede üreticilere yönelik çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini belirterek, "17 ilçemizdeki üreticilerimiz için örtü altı (sera) yetiştiriciliği, meyvecilik ve arıcılık hibe destekleri ile birlikte hayvan içme suyu göletleri, su sondajları, sulama havuzları gibi projeleri yürütüyoruz. 700 dekar arazide üretim yapan üreticilere destek olarak yanlarında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

        (AY-Y)

        21.08.2017 16:49:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa