Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yalova'da futbol için geri sayım başladı

        (Fotoğraflı)

        Erdinç Bulun

        YALOVA (İHA) - Yalova'da amatör futbol için geri sayım başladı. 2017-2018 sezonunda 16 takımın mücadele edeceği 1. Amatör Küme'nin fikstürü ve grupları belli oldu.

        Yalova Belediyesi Engelsiz Kafe Konferans Salonu'nda yapılan kura çekimine Yalova ASKF Başkanı Tamer Erbul, Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman ve kulüp temsilcileri katıldı. 1. Amatör Küme'de takımlar 8'erli A ve B gruplarında mücadele edecek. Müsabakalar 9 - 10 Eylül 2017 tarihinde başlayacak. Sezon sonunda grup birincileri direkt Süper Amatör Küme'ye yükselecek, son sırada yer alanlar ise 2. Amatör Küme'ye düşecek.

        Takımlara sezonun başlamasına kısa bir sürenin kaldığını hatırlatan Futbol İl Temsilcisi Hakan Toraman, yapılan kura çekimi sonrasında A ve B gruplarında mücadele edecek takımlara başarılar diledi.

        (EB-MŞ)

        21.08.2017 16:31:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yalova haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yalova Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yalova İlçeleri
        Tüm Yalova Haberleri
         Yalova

        Yalova

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa