Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kevenli mahallesi yeni yollarına kavuştu

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Van merkez İpekyolu Belediyesi'nin yeni yol yapım hamlesi çerçevesinde Kevenli Mahallesi yeni yollarına kavuştu.

        İpekyolu Belediyesi'nin çalışmalar çerçevesinde, önceden toprak olan ana yol ve bağlantı yolları genişletildi. Dolgu ve stabilize temel malzemesi serilip bordür ve oluk sınırlamalarının ardından da kilit taşı döşendi. Yaklaşık 7 bin 200 metrekare kilit taşı döşenen yolun genişliği ortalama 7,5 metre oldu. Yıllardır toprak ve bakımsız yollar nedeniyle büyük zorluk çeken vatandaşlar, mahallenin çehresini değiştiren yol çalışmasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

        İpekyolu Belediyesi, günün ihtiyaçlarına cevap verecek niteliklere uygun olarak vatandaşların refahına yönelik hizmetleri aralıksız sürecektir.

        (EKİP-ŞAK-Y)

        21.08.2017 16:30:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa