Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Halk ozanları, Rüstemgedik ve Erentepelilerle buluştu

        (Fotoğraflı)

        Galip Kılınç

        MUŞ (İHA) - Halk ozanları, Muş'un Bulanık ilçesine bağlı Rüstemgedik ve Erentepe beldelerinde halkla bir araya geldi.

        Bulanık ilçesine bağlı Erentepe Belediyesi ve Rüstemgedik Belediye başkanlığının organize ettiği "Halk Ozanları Buluşması"na vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Gecenin açılış konuşmasını yapan İlçe Kaymakamı ve Bulanık Belediyesi Rüstemgedik ve Erentepe Belediye Başkanı Vekili Hacı Arslan Uzan, "Ozanların, şairlerin olduğu yerde bizim konuşmamızın doğru olmayacağını düşünüyorum. Ancak altını çizmek istediğim konu ülkemizde, kentimizde din, dil, ırk ayrımı yapmaksızın şanlı Türk Bayrağımızın altında birlik, beraberlik ve huzur içerisinde yaşıyoruz. Ancak bunu bozmak isteyenler var. Ama asla böyle bir şeyin gerçekleşmesi söz konusu dahi olamaz. Bizler bu vatan uğruna canını hiçe sayarak mücadele etmiş ataların torunlarıyız. Türk milletinde her zorluğun üstesinden gelecek güç vardır. Ozanlarımız ile şairlerimizin muhteşem yorumlarını dinleyerek, herkese iyi eğlenceler diliyorum" dedi.

        Başkan Vekili Uzan, konuşması ardından ozanlar ve şairler sahneye gelerek türkülerini okudular. Özellikle ozanların kendi aralarında yaptıkları atışmalar beğeni ile izlendi.

        Vatandaşlar, ilk defa böyle bir etkinlik olduğunu beldelerimizde çok güzel hizmetlerde bulunuyor sayın ilçe Kaymakamız Hacı Arslan Uzan'a sizin vasıtanızla da teşekkür ediyoruz.

        (GK-ŞAK-Y)

        21.08.2017 15:39:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa