Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kırkpınar'ın rövanşı Sancaktepe'de yapılacak

        - Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri 27 Ağustos'ta

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sancaktepe Belediyesi'nin düzenlediğiGeleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleriile Türkiye'nin ünlü baş pehlivanları kol bağlayacak.

        Kırkpınar'ın rövanşı olarak gösterilen Sancaktepe Yağlı Güreşleri, ünlü pehlivanların kıran kırana mücadelesine sahne olacak. 27 Ağustos Pazar Günü Saat 09.00'da başlayacak olan yağlı güreşlere Türkiye'nin ünlü Başpehlivanlarından son Kırkpınar başpehlivanı İsmail Balaban, Recep Kara, Fatih Atlı, Orhan Okulu, Ali Gürbüz ve Serhat Balcı gibi birçok ünlü başpehlivan er meydanına çıkacak.

        Ata sporumuz olan yağlı güreşin hak ettiği ilgiye kavuşması amacı ile gerçekleştirilen Sancaktepe Yağlı Güreşlerine Türkiye'nin dört bir yanından gelen güreş severler takip edecek. Sancaktepe Yağlı Güreşlerine birçok siyasetçi, bakan, milletvekili, yüzlerce güreş sever katılacak.

        Geleneksel Sancaktepe Yağlı Güreşleri ile ilgili açıklama yapan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem: "Her yıl olduğu gibi tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşlerinin rövanşı Sancaktepe Samandıra Er Meydanı'nda yapılıyor. Güreşlerimiz Kırkpınar usulü ve kırar kırana geçiyor. Ata sporumuz olan yağlı güreşler Türkiye'nin dört bir yanından gelen güreş sever izleme imkânı bulacak. Kırkpınar güreşlerini izleme fırsatı ve imkânı bulamayan güreş severleri Sancaktepe güreşlerine davet ediyorum" dedi.

        (HB-BA-Y)

        21.08.2017 14:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa