Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurtuluş Mahallesi'nin 3 sokağı da yenilendi

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Turgutlu Belediyesi alt yapısı tamamlanan sokaklarda parke taşı yenileme çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalarda Kurtuluş Mahallesi'nde yer alan 3 sokağın parke taşları yenilenerek yol halkın kullanıma açıldı.

        Şehrin birçok yerinde alt yapısı tamamlanan cadde ve sokakların parke taşlarını yenilemeye devam eden Turgutlu Belediyesi, çalışmalar kapsamında Kurtuluş Mahallesi'nin 3 sokağını yeniledi. Vardar Sokak, Menekşe Sokak ve Yaka Sokak üzerinde yaklaşık 750 metrekare parke taşı döşenirken, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğinin altını çizen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, "Sahadaki personellerimiz şehrimizin dört bir yanında çalışıyor. Yıllardır üzerine gidilmemiş alt yapıdaki yenilenmemiş ve ayrıca doğalgaza kavuşan sokaklarımızda bir daha kazıya gerek kalmayacak yenileme çalışmalarına başladık. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalarda Kurtuluş Mahallesi'nin 3 sokağını da yenilemiş halde vatandaşımızın hizmetine sunmuş olduk. Mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

        (AY-Y)

        21.08.2017 12:29:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa