Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Jeopark Kula Belediyespor altyapısından yeni yetenekler

        (Fotoğraflı)

        Hasan Yiğen

        MANİSA (İHA) - Jeopark Kula Belediyespor Voleybol Takımı altyapısında yetişen İsa Aydoğdu, Efeler Ligi ekibi ArkasSpor'un pilot takımı olan Tevfik Fikret Lisesi Altekma'ya transfer olarak büyük bir başarıya imza attı.

        Jeopark Kula Belediyespor Voleybol takımı altyapısından yetişen 1998 Kula Çarıkballı Mahallesi doğumlu İsa Aydoğdu, voleybolun köklü kulüplerin ArkasSpor'un genç yeteneklerine lig tecrübesi yaşattığı pilot takımı Tefvik Fikret Lisesi (TFL) Altekma Spor Kulübü'ne transfer oldu. Jeopark Kula Belediyespor'un altyapısından yetişen genç yetenek Aydoğdu'nun transfer müjdesi Kula için gurur kaynağı oldu.

        Genç yıldız Aydoğdu, Jeopark Kula Belediyespor Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz ve altyapıdan hocası Jeopark Kula Belediyespor Antrenörü Mehmet Eroğul ile birlikte Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'u ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı. Transfer hakkında Başkan Tosun'a bilgi veren Kulüp Başkanı Yılmaz, altyapıya verdikleri çalışmaların meyvelerini toplamaya başladıklarını belirterek İsa Aydoğdu'ya başarılar diledi.

        Aydoğdu'yu altyapıda yetiştiren Jeopark Kula Belediyespor Antrenörlerinden Eroğul ise genç oyuncunun başarısından mutluluk duyduklarını belirtti.

        (AY-Y)

        21.08.2017 12:24:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa