Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav'da Jeotermal ana hat yenileme çalışması

        - Simav Belediyesi jeotermal birimi, kenti kışa hazırlamak amacıyla Hisarardı jeotermal ana hattını, garaj altı ısı merkezine bağlanması çalışmasını başlattı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav ilçesinde, jeotermal hatlarının bakım, onarım ve ana hat değişim çalışmalarının kış aylarına yetiştirileceği bildirildi. Simav Belediyesi jeotermal biriminin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Süleyman Özkan, Hisarardı mahallesi jeotermal ana hattının kışla caddesi üzerinden alınıp, garaj altı ısı merkezine bağlanacağını, yapılan çalışmalarda 300 çaplık ve toplam uzunluğu bin metre olan paket çelik boru montajının yapılacağını belirtti. Özkan, " Yaklaşık maliyeti 350 bin Tl. olan jeotermal hattı yenileme ve ana hat değiştirme çalışmalarımızın kış sezonundan önce devreye alınmasını planladık. İlçemize hayırlı olsun" dedi. (MEİ-EFE)

        21.08.2017 11:44:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kütahya İlçeleri
        Tüm Kütahya Haberleri
         Kütahya

        Kütahya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa