Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar Kefken Kampında eğlenerek öğreniyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre ve Yaz Kampı'nın 5'inci haftasında eğitim alan öğrenciler, düzenlenen veda gecesinde hünerlerini sergiledi. Öğrencilerin aileleriyle birlikte geceye katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Kefken Kampımızın hedefi, kültürel ve sanatsal aktivitelerle çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak" dedi.

        Beyoğlu Belediyesinin 14 yıldır devam eden Kefken Çevre ve Yaz Kampı her hafta yeni misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. Bugüne kadar Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından 70 bini öğrenci olmak üzere toplamda 230 bin kişiyi misafir eden Kefken Kampı, 2017 sezonunun 5. haftasında 300 öğrenciyi daha ağırladı. Kefken'de ilk defa ailesinden uzakta kamp hayatıyla tanışan çocuklar, aldıkları bir haftalık eğitimlerin ardından, öğrendiklerini düzenlenen veda gecesinde sergilediler. Geceye, velilerle birlikte Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan da katılarak öğrencilerin sahne performanslarını yerinde izledi.

        Öğrenciler sahne performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı

        Resim, müzik, tiyatro, satranç, futbol, basketbol, voleybol gibi pek çok branşta kendi tercihleri doğrultusunda eğitim alan minikler bunun yanı sıra "Değerler Eğitimi" dersiyle de vatanseverlik, kardeşlik, birliktelik konularında uzman öğretmenler tarafından eğitildi. Derslerden arta kalan zamanda yüzmeden spora, sevilen çocuk filmlerinden tiyatro gösterilerine kadar pek çok faaliyette eğlenceli zaman geçiren çocuklar bir anlamda yaz tatilinin tadını çıkardı. Unutulmaz anılarla geçen bir haftanın ardından veda gecesinde sahneye çıkan minikler sahne performanslarıyla izleyenlerden tam not aldılar.

        "Bu imkan bugün Beyoğlu Kefken Kampımızda var"

        Öğrencilerin sahne performanslarını çok beğendiğini belirten Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Çocukların bu sahneye çıkıp bir oyunda yer alması çok kıymetli. Ben çocukluğumda bir tiyatro oyununda oynamadım, bir koroda da yer almadım. Çünkü böyle bir imkan yoktu. Ama bu imkan bugün Beyoğlu Kefken Kampımızda var. Bu kampımızın hedefi kültürel ve sanatsal aktivitelerle çocuklarımızın eğitimlerine destek olmak" dedi.

        (HB-SÜ-Y)

        21.08.2017 10:31:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa