Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kumartaşlı'dan şehre birlik çağrısı

        - AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi Kumartaşlı:

        - "Takımımızı üst liglere hep birlikte taşımalıyız"

        (Fotoğraflı)

        Hayati Kanat

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşler Sorumlusu Mehmet Kumartaşlı, herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirterek, "Takımımızı üst liglere hep birlikte taşımalıyız" dedi.

        AFJET Afyonspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Kumartaşlı, şehir olarak, spor camiası olarak, her an yan yana birlikte olunması gerektiğine dikkat çekti. Sporun bir şehir çok fazla önem arz ettiğini belirten Kumartaşlı, "Şehrin tanıtımı sporla birlikte çok daha büyük ivme kazanması için her bir birey ve Afyonlu olarak taşın altına elimizi değil, tüm yüreğimizi koymamız gerekiyor. Güzel şehrimizin sporla birlikte, yerel basınımızın üstün çabaları, onların desteği ve tüm şehir insanlarımızla birlikte takımımıza hep beraber sahip çıkarak çok daha üst liglere hep birlikte koşmamız gerekiyor" dedi.

        (HK-AS-Y)

        20.08.2017 16:19:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa