Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP İl Başkanı Taşdoğan, okuduğu kitabı anlattı

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - MHP Gaziantep İl Başkanı Yrd. Doç. Dr. Muhittin Taşdoğan, "Okuduğumuz Kitapları anlatıyoruz" projesi kapsamında okuduğu bir kitabı anlattı.

        TÜRKAV Gaziantep Şubesi toplantı salonunda gerçekleştirilen "Okuduğumuz kitapları anlatıyoruz" Projesi kapsamında MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, okuduğu bir kitabı anlattı. Taşdoğan, Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) tarafından 113'üncüsü düzenlenen etkinlikte Hazreti Muhammed'in hayatını anlatan bir kitabı okuduğunu belirterek, insanları kitap okumaya davet etti.

        TÜRKAV Şube Başkanı Levent Kürüz ise kitap okuma ve okuduğunu anlatma etkinliğinin devam edeceğini diyerek, Taşdoğan'a ve katılımcılara teşekkür etti.

        (AKG-SD-Y)

        20.08.2017 15:38:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa