Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Yazgı, vatandaşları ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Yasin Can

        AKSARAY (İHA) - Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, yoğun çalışma temposuna rağmen fırsat buldukça vatandaşlara ziyaretlerini sürdürüyor.

        Başkan Yazgı, Ulu Cami önünde ve 15 Temmuz Milli İrade Meydan'ında karşılaştığı vatandaşlarla hasbihal ederek, istek ve taleplerini dinledi. Başkan Yazgı'nın ziyaretinden memnun olan vatandaşlar, başkanın her zaman halkın içinde ve yanında olduğunu belirterek, "Başkanımız sağ olsun bizleri ziyaret etti. Aksaray'a yapılan veya yapılması gereken hizmetler konusunda görüşlerimizi aldı. Kendisinden ve çalışmalarından çok memnunuz. Bizlere yapmış olduğu bu anlamlı ziyaretinden dolayı başkanımıza teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

        Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise, "Biz halkımızın içinden geldik. Her zamanda halkımızın yanındayız. Aksarayımızda yaşayan insanlarımız hizmetlerin en güzeline layık. İnşallah onlara ve şehrimize layık olduğu hizmetleri sunacağız. Halkımızın duası ve desteği ile Aksarayımızı modern bir şehir haline getireceğiz" dedi.

        (YC-AH-

        20.08.2017 12:35:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aksaray haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aksaray Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aksaray İlçeleri
        Tüm Aksaray Haberleri
         Aksaray

        Aksaray

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa