Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hayvan hırsızları jandarmadan kaçamadı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın'ın Söke ilçesinde bir evin bahçesinde bağlı bulunan hayvanı çalan üç şüpheli jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı.

        Edinilen bilgiye göre; Söke'nin Karakaya Mahallesinde ikamet eden M.E'ye ait evin bahçesinde bağlı bulunan 1 adet hayvanının kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındığı ihbarı üzerine Aydın İl Jandarma Komutanlığı Söke asayiş timlerince çalışmalara başlanıldı. Olay Yeri İnceleme birimince yapılan çalışmalar ve vatandaşların şüpheli aracın kaçış istikametini bildirmeleri üzerine başlatılan aramalar sonucu şüpheli araç Söke'nin Sarıkemer Mahallesi girişinde yakalandı.

        Yakalanan araçta yapılan kontrollerde araç içerisinde hayvan kıllarına, hayvanı bağlamada kullanılan iplere ve lastik izlerinde benzerlikler olduğunun tespit edilmesi üzerine araca el konularak araç bulunan T.Ö.K., T.B ve C.B. isimli şüpheliler yakalandı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifade işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilecekleri öğrenildi.

        (MB-Y)

        20.08.2017 09:15:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa