Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'da şirketleşme hızı Türkiye ortalamasını geçti

        ERZURUM (İHA) - Erzurum'da şirketleşme hızı Türkiye ortalamasını geçti. Türkiye'de bir önceki yılın temmuz ayına göre kurulan şirket sayısı yüzde 67.9 oranında artış kaydederken, Erzurum'da artış oranı yüzde 9.9 olarak kaydedildi.

        TOBB VERİLERİ

        TOBB 2017 yılı Temmuz dönemi kurulan ve kapanan şirket verilerini paylaştı. Erzurum'da bu yılın temmuz ayında 19 şirket, 6 gerçek kişi ticari işletmesi kurulumu gerçekleşti. Temmuz ayında 1 şirket tasfiye işlemi görürken, 1 şirket, 2 kooperatif ve 6 gerçek kişi ticari işletmesi de faaliyetini noktaladı. Erzurum'da geçilen yılın temmuz ayında 10 şirket kurulmuş, 1 şirket de kapanmıştı.

        DOSİAD ANALİZİ

        TOBB verileri üzerinden DOSİAD analiz merkezince gerçekleştirilen hesaplamalara göre Temmuz 2017 döneminde Erzurum'da 19, KUDAKA İstatistik Bölgesinde 29, Kuzeydoğu Anadolu istatistik Bölgesinde 44, Doğu Anadolu Bölgesinde 135, Türkiye'de ise 5 bin 195 şirket kuruldu. Ülkede geçen yılın aynı döneminde 3 bin 94 şirket kurulmuştu.

        (ERZ-AT-Y)

        20.08.2017 08:07:52 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa