Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastanelerde onarım seferberliği başlatıldı

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binası ve Kadın Doğum ek binasında onarım çalışmaları başlatıldı. Teknik anlamada tespit ettikleri eksiliklerin giderilmesi için kolları sıvadıklarını kaydeden Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici vekili Dr. Muhammed Asena, iki hafta içerisinde çalışmaları bitirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

        Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binası ve Kadın Doğum Hastanesi ek binasında onarım seferberliği başlatıldı. Hastanelerde vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için tespit edilen teknik sorunların giderilmesinin planlandığı çalışmaların iki hafta içerisinde tamamlanması bekleniyor. Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetici vekili Dr. Muhammed Asena, eksikliklerin biran önce giderilmesi için çalışanlarla birlikte onarım seferberliği başlattıklarını ifade etti. Dr. Asena, "Kısa bir süre önce tespit edip raporlaştırdığımız teknik anlamdaki eksikliklerimizin bir an önce giderilmesi için start vermiş durumdayız. Çalışanlarımızın gayretiyle başlatmış olduğumuz acil eylem planıyla kısa bir süre içerisinde önemli bir yol kat ettik. Hastanemizin Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ek binasın da başlatmış olduğumuz sistematik düzeni ana binamız için de hayata geçirmeyi hedeflemekteyiz. Hastane içindeki tespit ettiğimiz eksiklikleri kısa bir süre içerisinde sonuçlandırmayı planlıyoruz. Hastanemizde hasta oturma koltuklarının onarımı, yemekhanemizdeki örtülerin tamamının değişimi, Bazı deforme olan tabelaların revizyonu, deforme olan duvarlarımızın boyanması, hastanemizin iç ve dışında temizlik seferberliği, birkaç gün içerisinde sonuçlandırdığımız eylemlerden sadece bir kaçı. Bu zorlu süreçte özveriyle bizden desteklerini eksik etmeyen tüm çalışanlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" dedi.

        (EEI-MP-Y)

        19.08.2017 11:16:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa