Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manisalı öğrenci Türkiye birincisi oldu

        (Fotoğraflı)

        Sadık Cangel

        MANİSA (İHA) - Manisa Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencisi Rıfat Arda Biçer, Sivas Valiliği tarafından ülke genelinde düzenlenen 4 Eylül Sivas Kongresi Kültür Şenlikleri Şiir yarışmasında ortaokullar kategorisinde 1'inci oldu.

        Türkiye genelinde çok sayıda yarışmada birincilikler çıkaran Manisa BİLSEM öğrencilerinden bir başarı daha geldi. Sivas Valiliği tarafından gerçekleştirilen 4 Eylül Sivas Kongresi Kültür Şenlikleri 98'inci yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde ortaokullar arası düzenlenen 'Sivas Kongresi' konulu şiir yarışmasında 'Diriliş' isimli şiiriyle Manisa BİLSEM öğrencisi Rıfat Arda Biçer Türkiye birincisi oldu.

        Sivas Kongresinin konu alındığı yarışmada şiiriyle birinci olan Biçer'in ödülünü 4 Eylül tarihinde Sivas'ta düzenlenecek ödül töreni ile alacağı öğrenildi.

        (SC-Y)

        19.08.2017 08:59:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa