Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Efeler'de parklar yenilenmeye devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        Murat Uçkaç

        AYDIN (İHA) - Efeler Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince parklarda yenileme çalışmaları devam ediyor.

        Efeler Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Umurlu Mahallesi'nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı, Konuklu Mahallesi Parkı ve Efeler Mahallesi' de ki Mehmet Akif Ersoy Parkı'nda yenileme çalışmalarını tamamladı. Yenileme çalışmaları kapsamında Umurlu Mahallesi'nde bulunan Mehmet Yalçın Parkı'nın ve Efeler Mahallesi'nde bulunan Mehmet Akif Ersoy Parkı'nın eskiyen parke taşları yenilenirken, yeni fitness aleti montajı yapıldı. Yenileme kapsamındaki üç parkta dekoratif boyama çalışmaları yapılırken, Konuklu Mahallesi Parkı'nda çocuk oyun alanı oluşturuldu ve güreş sahası kenarlarına demir korkuluklar yapıldı.

        Efeler ilçesini daha güzel ve daha yaşanabilir bir hale getirmek için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirten Efeler Belediye Başkanı M. Mesut Özakcan, "Efeler'i daha renkli ve estetik görünüme büründürmeye devam edeceğiz, çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

        (MU-MB-Y)

        19.08.2017 08:25:03 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa