Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bozüyük Şehir Müzesi misafirlerini ağırladı

        (Fotoğraflı)

        Fatma Savaş İnal

        BİLECİK (İHA) - Bozüyük Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bozüyük Şehir Müzesi şehir dışından gelen misafirlerini ağırlıyor.

        Bozüyük Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden gelen ziyaretçiler, müzeyi gezerek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı. Ziyarette, sorulan soruları yanıtlayan müze personeli, müzede şehrin tarihi için son derece önemli olan eserlerin yer aldığını vurgulayarak, Şehir Müzesi ve Bozüyük'ün tarihini öğrenmek isteyen herkesin mutlaka ziyaret etmesi gerektiğini belirtti.

        Ziyaret sonunda Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden gelen misafirler ile birlikte müze önünde hatıra fotoğrafı çektirilirken, ziyaretçiler gösterilen misafirperverlik nedeni ile personele, böylesine anlamlı bir eserin Bozüyük'e kazandırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

        (FSİ-Y)

        18.08.2017 17:33:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa