Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaldırım ve duvar örme çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Sultanbeyli'de yenilenen kaldırımlar ve örülen duvarlar ilçenin çehresini değiştirirken çalışmalar aralıksız sürüyor.

        Sultanbeyli Belediyesi ilçenin genelinde durmaksızın çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 30 noktada süren kaldırım yenileme çalışmalarıyla birlikte 15 mahalleyi kapsayan duvar örme çalışmaları Sultanbeyli Belediyesi tarafından hayata geçiriliyor.

        Bilgi Evi ve Kütüphane çalışmaları sürüyor

        Turgut Reis Mahallesi'nde bulunan Bağlar Cami'nin alt tarafına yapılacak olan bilgi evi ve kütüphane çalışmaları devam ederken yetkililer çalışmanın kısa bir sürede bitirileceğini ifade etti. İlçe insanının kullanımına açılacak kütüphane ve bilgi eviyle birlikte özellikle öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir mekân hayata geçmiş olacak.

        (EY-BA-Y)

        18.08.2017 16:25:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa