Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tepebaşı'nın gençlik kampı başlıyor

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 'Gençlik Gönüllülük ve Proje Kampı' başlıyor.

        Tepebaşı Belediyesi 19 Mayıs ve 29 Ekim Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen eğitim kampı 5 gün sürecek. 'Gençlik Gönüllülük ve Proje Eğitim Kampı' adıyla düzenlenen etkinlik, katılımcıların sivil toplum alanında gönüllülük esaslı çalışmalarını kolaylaştırmak, gençlik çalışmaları alanında farkındalık kazanmalarını ve bölgesel işbirlikleri geliştirmelerini sağlamak gibi amaçlar taşıyor.

        Büyük ilgi gören ve 470'in üzerinde başvuru alan Seyitgazi Santral Park'ta gerçekleşecek 'Gençlik Gönüllülük ve Proje Eğitim Kampı'nda' 24 ulusal katılımcı ve 6 Gençlik Merkezi eğitmeni yer alacak. Kampa katılan gençler, yapılan ankete göre çeşitli kriterler gözetilerek seçilirken, kamp süresince eğitmenler, bu alanda çalışan ve çalışmak isteyen gençlere tecrübelerini yaygın eğitim ile aktaracak.

        'Gençlik Gönüllülük ve Proje Eğitim Kampı' hakkında bilgi veren Gençlik Merkezleri yetkileri, söz konusu etkinlik ile katılımcı gençlerin akran ve yaygın eğitimin bir araç olarak kullanılmasının sağlanması, toplumdaki mevcut kaynaklarla ilgili farkındalığının artırılması, gençlik alanında bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi gibi hedefler konulduğunu belirtti.

        (AS-Y)

        18.08.2017 16:02:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
         Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa