Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muş'ta uyuşturucu satıcılarına operasyon

        Nejdet Armağan

        MUŞ (İHA) - Muş'ta uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda, haklarında kesinleşmiş cezaları bulunan 2 kişi gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan yazılı açıklamada, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde uyuşturucu madde satan sokak satıcılarının yakalanmasına yönelik çalışma yaptığı belirtildi. Açıklamada, "Yapılan çalışmalarda, 'Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak ve Sağlamak' suçundan 5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranması bulunan bir şahıs ile 'Uyuşturucu Madde Bulundurmak, Nakletmek, Satmak' suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir. Eski Devlet Hastanesi civarında yapılan çalışmalarda bir şahsın üst aramasında yaklaşık ağırlığı 1 gram gelen eroin maddesi ele geçirilmiştir. Ayrıca, ilimiz genelinde yapılan çalışmalar neticesinde ise bir şahıstan 2 parça halinde toplam 3 gram ağırlığında eroin maddesi ele geçirilmiş ve şahıs hakkında 'Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak' suçundan işlem yapılmıştır. Halkımızın huzur ve güvenliği için ilimizde her türlü suç ve suç oluşumlarına karşı operasyonlarımız kararlılıkla devam edecektir" denildi.

        (NA-MSA-Y)

        18.08.2017 15:34:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa