Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keleş konuk oyuncu oldu

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce'de çekimleri devam eden "Benim Adım Osman" adlı sinema filminde Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş konuk oyuncu olarak rol aldı.

        Düzce'de Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in sinema ve dizi sektörüne gösterdiği destek ve teşvik sayesinde önemli çalışmalara imza atılıyor. Düzce'nin Türk ve dünya sinemasının film platosu haline gelmesi için projeler üreten Başkan Mehmet Keleş son olarak yapımcı ve yönetmenliğini Çılgın Sedat'ın üstlendiği "Benim Adım Osman" filmi çekimlerine katıldı. Senaryo gereği filmde konuk oyuncu olması teklif edilen Başkan Keleş, sahne çekimlerinde rol aldı. Komik anların yaşandığı çekimlerde Başkan Keleş; 15 Temmuz Şehitler Parkı'nda filmin başrol oyuncuları Metin Yıldız ve Ateş Fatih Uçan ile aynı sahneyi paylaştı.

        Film çekimlerinin tamamlanmasının ardından Başkan Keleş, yapımcı Çılgın Sedat ve film ekibiyle birlikte şehir merkezini gezdi. Kentsel kalkınma projeleri ve çalışmaları hakkında konuklara bilgi veren Başkan Mehmet Keleş, filmde kendisine rol veren film ekibine teşekkür etti.

        (TT-RFK-Y)

        18.08.2017 15:07:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa