Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Poyraz: "Demirspor, Türk futbolunda bir marka"

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz ve yönetim kurulu üyeleri Adana Demirspor Kulübü'nü ziyaret ederek Başkan Mehmet Gökoğlu'na yeni sezon için başarılar diledi.

        Yeni sezonun Türk futbolu ile birlikte Adana Demirspor'a hayırlı olmasını ve mavi lacivertli takımın özlediği Süper Lig'e dönmesini dileyen Başkan Poyraz, Adana Demirspor'un Türk futbolunda bir marka olduğunu ve bu markanın yerinin artık daha ilerisi olması gerektiğini söyledi.

        Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mehmet Gökoğlu ziyaret dolayısıyla TSYD Adana Şubesi Başkanı Adnan Poyraz'a ve yönetim kurulu üyelerine günün anısına mavi lacivertli forma armağan ederek Cihan Çınarlı, Kurtul Çakın, Ergun Kara ve Hakan Köker'e teşekkür etti.

        (ELF-Y)

        18.08.2017 14:37:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa