Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenişehir'de hasta bakıcılığı kursu

        (Fotoğraflı)

        Harun Sak

        BURSA (İHA) - Bursa'nın Yenişehir ilçesinde hasta bakıcılığı kursu ilgi görüyor.

        Halk Eğitim Merkezi'nin açtığı hasta ve yaşlı refakatçisi kursu ilgi görüyor. Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü İsmail Güzel, kursta yüzün üzerinde kişiye eğitim verdiklerini belirterek, 'Bu kursu bitirenlerin büyük kısmı Yenişehir Huzurevi, İnegöl, Bilecik ve Bursa'da özel ve kamuya ait huzurevlerinde, rehabilitasyon merkezlerinde işe girdi. Ayrıca İznik'te de yakında huzurevi açılacak. Burada da iş imkanı bulabilecekler" dedi.

        21 Ağustos Pazartesi günü yeni bir hasta refakatçisi kursunun başlayacağını belirten İsmail Güzel, 'Bu kursa kayıtlar devam ediyor. Her alanda yıl boyu kurs kayıtlarımız devam ediyor. 12 kişi müracaat ettiğinde her kursu açabiliyoruz. Ancak bazı alanlarda öğretici bulmakta güçlük çekiyoruz. 15 Ağustos itibari ile usta öğretici başvurularını almaya başladık. Usta öğretici olmak için bilhassa lisans, ön lisans ve meslek okulu mezunlarının başvuru yapmalarını bekliyoruz" dedi.

        (HS-MŞ)

        18.08.2017 12:17:54 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa