Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalle Belediyesi ve Anadolu OSB'den örnek iş birliği

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi ile Anadolu Organize Sanayi Bölgesi, istihdam oluşturmak için aynı masada buluştu.

        Bu kapsamda işbirliği yapan Yenimahalle Belediyesi ve Anadolu OSB, Yönetici Asistanı Yerleştirme ve İstihdam Programı adı altında 18-30 yaş arası, en az lise mezunu vatandaşlara iyi bir yönetici asistanı olabilmek için eğitim verecek. Nazım Hikmet Kültür Merkezi meclis salonunda gerçekleşecek olan program için kayıtlar başladı. 29 Ağustos'ta son bulacak kayıtlar için vatandaşların 344 08 98/64 74 numaralı telefonu araması yeterli olacak.

        32 saatlik program, 25 Eylül'de başlıyor

        Eğitmen Yasemen Çalışkan tarafından verilecek olan eğitimde katılımcılara Yönetici Asistanının Fonksiyonel Nitelikleri, Yönetici Asistanının Problem Çözme Becerisi ve Stres Yönetimi, İletişim ve Çatışma Çözme Becerileri ile Sözsüz İletişim, Etkin Telefon Görüşmeleri, İmaj, Protokol ve Görgü Kuralları, Zaman Yönetimi, Ofis Yönetimi, Toplantı Düzenleme ve Yönetme Becerileri, Yazışma Becerileri, Rapor Yazma ve Dosyalama eğitimi verilecek.

        32 saatlik bir eğitimden geçecek olan vatandaşlar, program sonunda ise katılım belgesi almaya hak kazanacak.

        (DY-BT-Y)

        18.08.2017 12:13:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa