Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Dinar Belediyesi'nden, yaz spor okulu öğrencilerine büyük jest

        (Fotoğraflı)

        Çağrı Kaya

        AFYONKARAHİSAR (İHA) - Afyonkarahisar Dinar Belediyesi tarafından çocuklara yönelik başlatılan yaz spor okulları faaliyetleri devam ederken, etkinlikler kapsamında çocuklara 300 adet ücretsiz tişört ve şapka dağıtıldı.

        Dinar'da öğrencilere belediye tarafından verilen ücretsiz yaz spor kurslarına Belediye Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Şimşek, "Spor salonumuzda gerekse stadyumumuzda değerli öğretmenlerimiz ve antrenörlerimiz himayesinde sporun bütün branşlarında sizleri eğittiler, kendilerine teşekkür ediyorum. Sizlerde ilerde genç yetişkin sporcular olarak Dinarımıza kazandırdılar kutluyorum. 7-14 yaş arası öğrenciler spor salonu tesislerinde futbol, basketbol, voleybol, badminton, masa tenisi, güreş, boks, yüzme ve halk oyunları kursu eğitimlerini branş öğretmenlerinden alıyorlar.Kapalı spor salonu tesislerinde ve yarı olimpik yüzme havuzları tesislerinde kursiyer öğrencilere 300 adet tişört ve 300 adet şapka dağıtıldı" dedi.

        (GC-

        18.08.2017 10:53:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Afyonkarahisar haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Afyonkarahisar Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Afyonkarahisar İlçeleri
        Tüm Afyonkarahisar Haberleri
         Afyonkarahisar

        Afyonkarahisar

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa