Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorunları yerinde görüp tespit ediyorlar

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Daire Başkanlığı il genelinde mahallelerin sorunlarını sahada masaya yatırıyor.

        Muhtarlıklar Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Salihli'deki mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Arslan'a ziyaretlerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren eşlik etti. ilk olarak Kapancı Mahallesi'ni ziyaret eden Arslan, Muhtar Ali İhsan Yanık ile buluştu. Ardından sırayla Karayahşi Muhtarı Halil Akaydın'ı, Tekelioğlu Mahallesi Muhtarı İbrahim Kerse'yi ve Gökköy Muhtarı Arif Şenkal'ı ziyaret eden Arslan, hem muhtarların hem de vatandaşların taleplerini dinledi. Son olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda'yı ziyaret eden Daire Başkanı Ersoy Arslan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, muhtarlarla ve vatandaşlarla yapılan buluşmaları önemsediklerini belirterek, "12 günde 57 merkez mahallemizi ziyaret ettik. Bunun dışında ilçelerde de mahalle muhtarlarımızı ziyaret ediyor, hem onlarla hem vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinliyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün'ün öncülüğünde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz" diye konuştu.

        (SC-Y)

        18.08.2017 10:52:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa