Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Hava Kurumu Üniversitesinden Rektör Akgül'e ziyaret

        (Fotoğraflı)

        KARAMAN (İHA) - Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Akgül, Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Erman Akbulut ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

        Ankara Bölge İdari İstinaf Mahkemeleri Başkanı Esat Toklu, KMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ercan Oktay, Türk Hava Kurumu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Yardımcısı Doç. Dr. F. Şinasi Kazancıoğlu, Türk Hava Kurumu Karaman Şubesi Başkanı Mahmut Büyükyağcı, MÜSİAD Karaman Şubesi Başkanı Ali Osman Cevher, Kent Konseyi Başkanı Ali Konukseven ve Yeşildere Eski Belediye Başkanı İbrahim Koçak'ın da hazır bulunduğu toplantıda eğitim-öğretimde işbirliği konusu ele alındı. Ziyarette Türk Hava Kurumu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Akbulut, Karaman'da açılması planlanan Havacılık Meslek Yüksekokulu ile ilgili Rektör Akgül'e bilgi verirken Akgül de yeni bir meslek yüksekokulu açılmasının Karaman için sevindirici olduğunu belirterek bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

        Ziyaret, karşılıklı hediye takdiminin ardından sona erdi.

        (MD-AH-Y)

        18.08.2017 10:29:28 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Karaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Karaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Karaman İlçeleri
        Tüm Karaman Haberleri
         Karaman

        Karaman

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa