Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar için kültür sanat karavanı

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Esenlerli çocuklar, kendileri için özel olarak tasarlanan "Kültür Sanat Karavanı" eşliğinde sokakta oynadıkları oyunlarla gönüllerince eğleniyorlar.

        Esenler Belediyesi her yaştan Esenlerli'yi kültür sanatla buluşturmaya devam ediyor. Esenler Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü, geleneksel çocuk oyunlarını yaşatmak, çocukların oyun oynama ve motor el becerilerini geliştirmek amacıyla, "Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı"nı çocuklarla buluşturdu.

        Teknolojiden uzak, sokakta eğlence

        Çocukları günümüzün en büyük sorunlarından "İnternet ve Televizyon Bağımlılığı"ndan uzak tutmak ve çocukların sokağa çıkarak oyun oynamalarını teşvik etmek amacıyla "Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı" Esenler sokaklarında çocuklarla buluşuyor. Geleneksel ve modern çocuk oyunlarının harmanlanarak, çocukların sosyalleşmesine ve özgüvenlerinin artmasına katkı sağlayan karavan, her gün Esenler'in bir sokağında çocuklarla buluşuyor.

        Tiyatro, futbol, üç taş hepsi bir arada

        "Geleneksel Çocuk Oyunları Tiyatro Gösterisi", "Çember Sürme", "Çivili Futbol Turnuvası", "Üç Taş Turnuva", "Halat Çekme", "Çuval Yarışı", "Minder Güreşi", "Dart Yarışması", "Denge Oyunu" ve "Bardak Oyunu"ndan oluşan kültür ve spor dolu programıyla 'Çocuklar İçin Kültür Sanat Karavanı' ile çocuklar keyifli vakit geçiriyorlar.

        ( HK-BA-Y)

        18.08.2017 10:06:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa