Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'de patpat uygulaması

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) – Düzce'nin Akçakoca ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım araçlarının sık sık devrilmesi sonucu meydana gelen kazalar sonucu polis ekipleri tarafından, patpatlara yönelik uygulamalar başlatıldı.

        Akçakoca ilçesinde patpat diye tabir edilen tarım araçlarının devrilmesi ve meydana gelen kazalarda birçok insanın yaralanması sonucunda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerce, Düzce'de patpatlara yönelik uygulamalar başlatıldı. Ekipler özellikle çevre yolu, mahalle araları ve çevre yolu girişlerinde yaptıkları uygulamalarda cezai işlemler başlattı. Patpatlarla insan taşıyanlara 190 TL cezai işlem uygulandığı öğrenilirken, jandarma ve polis ekiplerinin uygulamaları ve cezai işlemlerinin süreceği belirtildi.

        (TT-RFK-Y)

        17.08.2017 18:29:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
         Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa