Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziosmanpaşa'da ağaçlandırma çalışmaları devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Gaziosmanpaşa Belediyesi, 'Daha Yeşil Bir Gaziosmanpaşa' için ağaçlandırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

        Gaziosmanpaşa Belediyesi, Gaziosmanpaşa Meydan Düzenlemesi Projesi kapsamında altyapı ve yenileme çalışması devam ederken ağaçlandırma çalışmalarına başladı. Çalışmalarda ağaçların ve çalıların, mevcut trafikten ve rüzgarın etkisinden korunmasına dikkat edilirken toprağın iyi derecede sulanması ve yeterli sulamanın sağlanması için sulama sistemi kuruldu. Bu çalışmalar sonunda ise meydanın hem şık hem de fonksiyonel bir aydınlatmaya sahip olması sağlanarak dekoratif aydınlatmalarla cadde hoş bir görünüme kavuşturulması amaçlanıyor.

        Ağaçlandırma çalışmalarını yerinde inceleyip ağaç diken Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "500 bin fidan hedefini gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Çünkü ağaçlar, ilçemize hem güzellik hem de özellik katar. 7'den 70'e Yeşile Evet kampanyamız artarak devam ediyor. Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu'nun ilçemize yapmış olduğu fidan desteği ile Daha Yeşil Bir Gaziosmanpaşa İçin çalışmalarımız sürüyor'' dedi.

        Ağaçlandırma çalışmalarından memnun olan vatandaşlar ise Gaziosmanpaşa Belediyesine teşekkür etti.

        (MD-Y)

        17.08.2017 17:57:38 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa