Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kızılay'ın kurban bağışına bir destek de Başkan Ergün'den

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - Türk Kızılay'ının 'Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'na' bir destek de Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'den geldi. Türk Kızılay'ı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında konuk eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, kurban vekaletini Türk Kızılay'ına verdi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türk Kızılay'ı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman ve Yönetim Kurulu Üyeleri'ni makamında konuk etti. Türk Kızılay'ı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, ziyaretlerinin sebeplerinin Türk Kızılay'ının 'Vekaletle Kurban Kesim Kampanyası'na' destek talebinde bulunmak olduğunu söyledi. Yıl boyunca mazlumun sofrasına girmeyi amaçladıklarına dikkat çeken Kahraman, "Kurban etlerinin 800 gramlık kavurma ve kıyma şeklinde paketlemesi yapılıyor. Yıl boyunca sağlıklı bir şekilde kurban etlerini ihtiyaç sahipleri tüketebiliyor" dedi

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "Her sene Türk Kızılay'ına ve Türk Silahlı Kuvvetleri Vakfına kurban vekaletinde bulunuyorum. Bu sene de Türk Kızılay'ına yurt içine kurban vekaletimi veriyorum. Allah bağışımızı kabul etsin" dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ergün, Kahraman'ın elinden bağış makbuzunu aldı.

        (SC-Y)

        17.08.2017 17:41:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Manisa İlçeleri
        Tüm Manisa Haberleri
         Manisa

        Manisa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa