Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ordu'da Türk Yıldızları gösterisi iptal edildi

        Metin Akyürek

        ORDU (İHA) - Türk Hava Kuvvetlerine bağlı Türk Yıldzıları'nın, 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü ilimizde yapacağı gösteri uçuşu, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

        İptal gerekçesiyle ilgili Türk Yıldızları'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "Değerli Ordulular; gökyüzündeki Milli Takımımız olan Türk Yıldızları'nın 19 Ağustos 2017 Cumartesi günü Ordu'da yapacağı gösteri uçuşları iptal edilmiştir.

        Alınan meteorolojik tahminlerin incelenmesi neticesinde, gösteri öncesinde yapılması gereken prova uçuşlarının icra edilemeyeceği ve kalkış meydanı olacak Trabzon Meydanı ile Ordu ilimize uçuş rotası boyunca beklenen hava durumunun uçuş ve yer emniyetine uygun olmadığı değerlendirilmiştir. Değerli Ordululara ilgileri ve anlayışları için teşekkür ederiz."

        (MAK-SLH-Y)

        17.08.2017 16:26:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ordu İlçeleri
        Tüm Ordu Haberleri
         Ordu

        Ordu

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa