Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Gençlik Merkezi 23 Ağustos'ta ihale edilecek

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - Gençlik ve Spor Bakanlığının 2016 yılında yatırım programına aldığı Manavgat Gençlik Merkezinin ihalesinin 23 Ağustos 2017 tarihinde yapılacağı bildirildi.

        Manavgat Mehmet Akif Ersoy Spor Salonu bahçesinde 12 bin metrekarelik alana yapılacak olan Manavgat Gençlik Merkezi içerisinde gençlerin ve sporcuların antrenmanlarını yapacakları ve serbest zamanlarını değerlendirecekleri 1 adet spor salonu, müzik, tiyatro, resim, edebiyat akademilerinin yapılacağı derslikler olacak.

        Gençlik merkezlerinin gençlerin evi olacağını belirten Ak Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz ,"Her gençlik merkezinin fiziki yapısına ve bulunduğu şehirde imkânları ölçüsünde sportif kurslar, kültürel geziler, sosyal sorumluluk projeleri planlanır. Bu projeler ve akademiler sayesinde gençlerin özgüveni yükselir, işbirliği içerisinde çalışma becerisi gelişir. Aynı zamanda farklı illerden gençleri birbirleriyle kaynaştırır. Turizm Fakültemiz, Manavgat Meslek Yüksek Okulumuz, Kredi Yurtlar Kurumu yurtları ve mevcut spor salonumuzun hemen yanı başına yapılacak olan Gençlik Merkezimiz, aynı zamanda bölgenin gelişimine ve bir cazibe merkezi haline gelmesine katkı sağlayacaktır" dedi.

        (ak)

        17.08.2017 16:17:05 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa