Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Okçular zorlu turnuva için kampta

        (Fotoğraflı)

        Üzeyir Mete Güneş

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı sporcuları, 3. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali'ne hazırlanıyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü geleneksel okçuluk branşı Kütahya'nın Germiyan ilçesinde yapılacak olan 3. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivaline katılacak. Kütahya Belediyesi ve Dünya Etno Spor Konfederasyonunun da katkılarıyla düzenlenen festival, 18 Ağustos tarihinde Kütahya Valilik Binası önünden kortej ile başlayacak ve 20 Ağustos tarihine kadar sürecek. Büyükşehirli geleneksel okçular menzil, puta ve darp kategorilerinde birincilik için mücadele edecek

        27 sporcu ile müsabakalara katılacak olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü sporcuları Büyükşehire ait olan Derince Atış Poligonunda yarışma için kampa girdi. İki gün boyunca süren kampta, geleneksel okçular antrenmanlarda toplamda 5 bin adet ok gezledi.

        (MG-GY-Y)

        17.08.2017 15:19:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa