Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Demirci Mardin'de incelemelerde bulundu

        (Fotoğraflı)

        Beril Solmuşgül

        MARDİN (İHA) - MEB Müsteşar Yardımcısı Ercan Demirci, Mardin merkez ve Nusaybin İlçesinde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini yerinde incelemek üzere Mardin'i ziyaret etti.

        İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı Mardin'de yürütülen eğitim öğretim faaliyetler hakkında Demirci'ye brifing sundu. Demirci, İl Milli Eğitim Müdürü Sarı ile Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman ve Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ergün Baysal'ı makamlarında ziyaret etti. Nusaybin'de görev yapan okul yöneticilerini ziyaret eden Demirci, "Bulunduğunuz makamların sorumluluğu çok ağır çünkü insan yetiştiriyorsunuz. Çok ağır ve meşakkatli bir iş yürütüyorsunuz. Hesaba çekilmek açışından da en ağır mesleğin vebalini üzerinizde taşıyorsunuz. Öğrencilerimize, öfkeyi, kini, nefreti değil, bilgiyi, aklı, izanı, irfan şuurunu vermeliyiz. Bulunduğunuz makamları sorun üreten makamlar haline değil çözüm üreten makamlar haline dönüştürmelisiniz. Bardağın boş tarafından çok dolu tarafına kanalize edecek mekanizmalar geliştirmelisiniz. Bu coğrafyanın farkında olmalıyız. Bu güzellikleri fark etmeliyiz. Bu coğrafyadaki sıkıntıları çözebilecek sihirli bir asa varsa o da eğitimdir. Bunun içindir ki eğitimi hayatın merkezine almalıyız" dedi.

        (BS-MP-Y)

        17.08.2017 14:55:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mardin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mardin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Mardin İlçeleri
        Tüm Mardin Haberleri
         Mardin

        Mardin

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa