Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Gürlesin: " Asker ve polisimizin yanındayız"

        - İlçe güvenliğine destek amaçlı 68 MOBESE sistemi kurduk"

        (Fotoğraflı)

        DENİZLİ (İHA) - Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz'ü makamında ağırladı. Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, geçtiğimiz ay Denizli'ye atanan Komutan Albay Düz'e, belediye olarak ilçede gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler verdi.

        Geçtiğimiz ay İl Jandarma Komutanı olarak Denizli'ye atanan Kıdemli Albay Metin Düz, kendisini görevinin ilk günlerinde ziyaret eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin'e iade-i ziyarette bulundu. Albay Metin Düz'ü makamında ağırlayan Başkan Gürlesin, belediye çalışmaları ve ilçe hakkında bilgiler aktardı.

        Asker ve Polisimizin yanındayız

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Düz'ün nezdinde de tüm asker ve polisin yanında olduğunu ifade etti. Başkan Gürlesin, "Pamukkale Belediyesi olarak askerimizin ve polisimizin her daim yanındayız. Bu vatan için gecesini gündüzüne katan vatan evlatlarımız için ne yapsak azdır. Devletinin bekası için, vatan, millet, bayrak aşkıyla canını ortaya koyarak görevini sürdüren tüm asker ve polislerimize görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vatan için bayrak için canını seve seve feda eden tüm şehitlerimize de Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

        Denizli İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz, Denizli'de görev yapacak olmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Pamukkale Belediyesi'nin başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Hüseyin Gürlesin'e teşekkür etti.

        68 Mahallede mobese kamera sistemi kurulumu yapıldı

        Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz'e, ilçe güvenliği açısından 68 mahallede kurdukları MOBESE sistemi hakkında da bilgi verdi. Başkan Gürlesin, bu proje ile ilçede meydana gelebilecek olumsuz olayların bir nebze de olsa önüne geçerek güvenlik güçlerine destek olmak istediklerini ifade etti. Öte yandan Denizli ve Pamukkale ilçesi hakkında Komutan Kıdemli Albay Metin Düz'e kant hakkında da bilgiler veren Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, "Denizli Ege'nin incisi. Hem turizm anlamında hem de sanayi anlamında ülkenin en önemli kentlerinden biri. Kentimizin turizm bölgesi olan ilçemiz, 377 bin nüfusuyla ilin en büyük ilçesi. Birçok güzellikte ilçemiz sınırları içinde yer alıyor. Görevimizin ağırlığının farkındayız. Görevimizi layıkıyla yerine getirmek ve ilçemizi daha da yaşanılabilir bir kent haline dönüştürebilmek adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

        Başkan Gürlesin, ziyaret sonunda, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Metin Düz'e günün anısına hediyeler takdim etti.

        17.08.2017 14:48:10 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Denizli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Denizli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Denizli İlçeleri
        Tüm Denizli Haberleri
         Denizli

        Denizli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa