Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez'de 4 bin öğrenciye spor eğitimi verildi

        (Fotoğraflı)

        ANTALYA (İHA) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 9 ayrı branştaki yaz dönemi spor okulunda 4 bine yakın çocuğa spor eğitimi verdiklerini söyledi. Tütüncü, kış dönemi spor okulu açacaklarını da belirtti.

        Başkan Tütüncü, 27 Ağustos'ta düzenlenecek olan törenle kapanacak olan spor okulunun futbol branşındaki öğrencilerini ziyaret etti. Ziyaret öncesi Kepez Belediyespor Kulübü'nün bu dönem başlattığı spor okulu servisi hizmetini de yerinde inceleyen Tütüncü, spor okulunun servis otobüsünde öğrencilerle birlikte yolculuk yaptı. Altınova bölgesinden başlayan yolculukta, servis güzergahındaki duraklardan öğrenciler alınarak, antrenman yapacakları Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki sentetik çim futbol sahasına götürüldü. Çocuklarla birlikte yaz spor okuluna giden Tütüncü, sentetik çim sahada onlarca çocuğa verilen futbol eğitimini bir süre izledi.

        Çocuklarla top oynadı

        Top oynadığı çocukların neşelerini de paylaşan Başkan Hakan Tütüncü, belediye olarak spor konusunda önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, şunları söyledi: "Spor kulübümüz, 7 bine yakın çeşitli yaş grubundan insanımıza spor hizmeti veriyor. Spor okulu da başarılı bir çalışmamız. Öğrencilerimizin yazın güzel ve neşeli bir tatil yapmaları amacıyla spor okulunu açtık. Uzman antrenörler eşliğinde, profesyonel liglerdeki kulüplerin antrenman yaptığı tesislerde 4 bine yakın öğrencimize spor eğitimi veriyoruz."

        Çocukların spor okulundan sadece spor eğitimi almadığına işaret eden Tütüncü, "Çocuklarımız spor okulunda iyi bir insan olmanın, iyi bir vatandaş olmanın, ülkeye, millete ve devlete faydalı bir insan olmanın da eğitimini alıyorlar." dedi.

        "Her şey çocukların mutluluğu için"

        Tütüncü, çocukluğunda kendilerine sunulmayan imkanları şimdi çocuklarla buluşturduklarını kaydederek, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bir çocuğun yüzünü güldürmek, onun gönlünde farklı bir yer edinebilmek, onun dünyasını mamur kılabilmek büyük bir iş. Aslında bu hizmetleri çocuklarımızı mutlu etmek için yapıyoruz. Onların mutluluğunu görmek bizim de mutluluğumuzdur. Çocuklarla birlikte geleceğe yürümek, onları sporla geleceğe taşımak en önemli amacımız. Hayatın merkezine, gençliği alan, gençler mutlu olunca toplumun mutluluğunu sağlayabileceğine inanan bir belediyeyiz. Toplum mutlu olursa gençler mutlu olur, gençler mutlu olursa gelecek mutlu olur, diye düşünüyoruz. Bütün mutlulukların temelinde yavrularımızın mutluluğu var. O nedenle spor okulu gibi çalışmalar yapıyoruz. "

        "Jimnastik branşı açılıyor"

        Başkan Hakan Tütüncü, kış döneminde de spor okulu açacaklarını, kulüp bünyesinde jimnastik branşının açılacağının da müjdesini verdi.

        Tütüncü, spor okulunda çocuklara büyük bir özen gösteren Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu'na, yöneticilere ve antrenörlere de teşekkür etti.

        (SM-

        17.08.2017 14:44:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa