Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akgün: Söz konusu eğitimse, elimizi taşın altına sokarız

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki okulları yeni eğitim öğretim dönemine hazırlıyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Eğitim söz konusu olunca bizde elimizi taşın altına sokarız" dedi.

        Türk milli eğitimine bugüne kadar kazandırdığı 30'dan fazla okulla 'Okulcu Hasan' olarak isim yapan Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, mevcut okulların eksiklikleri ve sorunlarının giderilmesi için de çaba sarf ediyor. Okulların yaz tatilinde olduğu günlerde tadilat ve boya-badana işlerini yapan Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim öğretim dönemine öğrencilerin daha temiz ve sıhhi şartlarda eğitim yapabilmeleri için çalışmalarını sürdürüyor.

        Tadilat ve boya badana işleri yapılıyor

        Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aşiret Dalcı İlkokulu, Kumburgaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Tepecik İmam Hatip Ortaokulu, Hüsnü Özyeğin İlkokulu, Memurdan Armağan İlkokulu, Yalçın Çiftçi İlkokulu, Serdar Adıgüzel İlkokulu, 19 Mayıs İlkokulu, Hayriye Duruk Lisesi, Kumburgaz Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde boya ve badana işlerine devam ederken ihtiyaç duyulan bazı okulların da bakım ve onarım çalışmalarını yapıyor.

        "Eğitim konusu her zaman önceliğimiz oldu"

        Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, eğitime yapılan hizmetin ülkenin geleceği açısından önem taşıdığını belirterek, "Çocuklarımızın daha iyi ve daha sağlıklı bir ortamda yeni eğitim öğretim dönemine girmeleri için Fen Müdürlüğü ekiplerimizin başlattığı çalışma tüm hızıyla devam ediyor. İhtiyaç duyulan okullarımızın tadilat işleri ve boya-badana işlerini yapıyoruz. Büyükçekmece Belediyesinin her zaman için önceliği eğitim konusu olmuştur. Eğitim söz konusu olunca bizde elimizi taşın altına sokarız" diye konuştu.

        (HK-MK-Y)

        17.08.2017 14:35:31 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        İstanbul İlçeleri
        Tüm İstanbul Haberleri
         İstanbul

        İstanbul

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa