Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alacahırkaspor yönetiminden Dündar'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Hakkı Ovatman

        BURSA (İHA) - Bursa'nın en köklü spor kulüpleri arasında yer alan Alacahırkaspor Kulübü'nün yeni yönetimi Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

        Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, makamında ağırladığı Alacahırkaspor Başkanı Osman Turan ve Yönetim Kurulu üyelerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Alacahırkaspor Kulübü'nün yeni başkanı ve yönetim kadrosuyla tanışarak yeni sezonda kendilerine başarılar dileyen Başkan Dündar, "Alacahırkaspor, kuruluşu 1979 yılına dayanan kentimizin en eski spor kulüplerinden bir tanesi. Osmangazi Belediyesi olarak gençlerimizin iyi yetişmesi için eğitim ve spor yatırımlarına çok önem veriyoruz. İlçemizin dört bir yanına spor tesisleri inşa ediyoruz. Alacahırka Spor Tesisleri de kentimize kazandırdığımız en önemli ve en modern spor tesislerinden bir tanesi. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız. Yeter ki gençlerimizi her zaman spor yapmak istesinler. Biz de gençlerimizi spora teşvik etmek adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Alacahırkaspor da önemsediğimiz ve destek verdiğimiz kulüplerimizden bir tanesi" dedi.

        Alacahırkaspor Başkanı Osman Turan da hem spora hem de sporcuya verdiği desteklerden dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti.

        (MŞ)

        17.08.2017 14:26:47 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bursa İlçeleri
        Tüm Bursa Haberleri
         Bursa

        Bursa

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa