Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Van'da düzenlenen "Grassroots C futbol antrenörlük kursu" devam ediyor

        - TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul;

        - "Kursumuzun adını 'Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Grassroots C kursu' bıraktık"

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Van Şubesi olarak TFF-TÜFAD işbirliğiyle düzenlenen 'Şehit öğretmen Necmettin Yılmaz Grassroots C futbol antrenörlük kursu' devam ediyor.

        TFF ve TÜFAD'ın ortaklaşa düzenlediği ve 13-23 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek olan kursun sonunda başarılı olacak antrenör adayları TFF C antrenör belgesi almaya hak kazanacak. Türk futboluna yeni antrenörler kazandırmak amacıyla TFF ile TÜFAD işbirliğiyle Van'da gerçekleştirilen TFF Grassroots C antrenörlük kursuna Van'dan ve farklı illerden 30 antrenör katılıyor. Kurs süresince Futbol Federasyonu antrenör eğitmenleri Ersan Ogan ve Murat Kaya tarafından 10 gün süreyle teorik ve uygulamalı derslerden oluşan yoğun bir program dahilinde eğitimler verilecek.

        Van'da gerçekleşen antrenörler kursu seminerinde kısa bir konuşma yapan TÜFAD Van Şube Başkanı Mehmet Tuğrul, "Kursa katılım sağlayan tüm antrenörlere başarılar diliyorum. Kursumuza daha fazla anlam katmak, hatırlamak için kursumuzun adını "Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Grassroots C kursu" bıraktık. Kurs eğitmenlerimiz Ersan Ogan ve Murat Kaya tarafından yapılmaktadır" dedi.

        (ŞAK-Y)

        17.08.2017 12:26:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa