Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Yıldırım Malazgirt'te

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) - Muş Valisi Aziz Yıldırım, Malazgirt ilçesini ziyaret ederek, 26 Ağustos Zafer Bayramı etkilikleri için yapılan hazırlık çalışmaları hakkında bilgi aldı.

        Beraberindeki İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş ile Malazgirt ilçesine gelen Vali Aziz Yıldırım, İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı ve protokol üyeleri tarafından Malazgirt Öğretmenevi önünde karşılandı. Öğretmenevinin konferans salonunda yapılan toplantıda konuşan Vali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Malazgirt ilçesine geleceğini belirterek, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ilçemize gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz. Hepinizin bildiği gibi Sayın Cumhurbaşkanımız 26 Ağustos Zafer Bayramı etkiliklerine katılmak için ilçemize gelecek. Etkinliklerimiz tabi ki 1071 tarihini esas alıyor. O günkü hayat tarzları, o günkü aktiviteleri baz alıyor. Bu etkinliklerimizin içinde ata binmeler, ok atmalar var. Han çadırlarımız olacak. Vatandaşlarımızın gerek alışveriş yapabilecekleri gerekse yemek yiyebileceği yerler olacak. Gösterilerimiz olacaktır. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın da içinde olacağı çok güzel bir 26 Ağustos Zafer Bayramı şenlikleri olacak. Tüm Malazgirt halklarına buradan sonsuz sevgilerimi sunarım" dedi.

        Toplantıya Malazgirt Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Soner Kırlı, Muş İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Muş Jandarma Alay Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Melih Doğruel, mahalle ve köy muhtarları, kanat önderleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları ve kurum amirleri katıldı.

        (VE-MSA-Y)

        17.08.2017 10:14:41 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muş İlçeleri
        Tüm Muş Haberleri
         Muş

        Muş

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa