Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kulp'ta Türk Kızılayı kurban bağış kampanyası başlattı

        (Fotoğraflı)

        Muhsin Taş

        DİYARBAKIR (İHA) - Türk Kızılayı Diyarbakır'ın Kulp Şube Başkanı Tahsin Zengin yaklaşan Kurban Bayramı münasebetiyle hayırsever vatandaşlara seslenerek Kızılay'a kurban bağışında bulunmalarını istedi.

        Türk Kızılayı'nın vekaletle Kurban Bağışı kampanyasının bu yılda sürdüğüne dikkat çeken Zengin; "Türk Kızılayı Kulp Şube Başkanlığı olarak bu yılda her yıl olduğu gibi geleneksel hale gelen Kurban Bayramı bağış kampanyasını başlatmış bulunmaktayız. İnşallah bu yılda Kurban Bayramı'nda kurban kesimi ve paylaşımı yapılacak. Türkiye Kızılay Derneği'nin başlattığı kurban bereketi yıl boyu sürsün kampanyası ilçemizde de devam etmektedir şu ana kadar 5 bağış almış bulunuyoruz. Şubemize bağış yapmak isteyen iş adamlarımıza, esnafımıza bağışta bulunmaları için çağrıda bulunuyorum. Bu yıl yurt içi kurban bedeli 735 TL yurt dışı ise 500 TL olarak belirlenmiştir. Kesilen kurbanlar verilen vekaletler ışığında video kameraya alınarak tamamen İslami usullere göre kesilmektedir. Türk Kızılay her zaman düşenin dostudur, mazlumun dostudur" dedi.

        (MT-AKK-Y)

        16.08.2017 15:21:55 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
         Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa