Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Taylıeli'nde başarılı çiftçi komşularına örnek oldu

        (Fotoğraflı)

        Fatma Talay

        BALIKESİR (İHA) - Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, turistik kırsal Taylıeli mahallesinde 73 yaşındaki Sabri Kaptan, komşularına örnek oldu. Mahalle meydanında stant kuran Sabri Kaptan, zeytin, zeytinyağı ve sabunun yanında bahçesinde ürettiği sebzeleri de satıyor.

        İlçeye 2 kilometre uzaklıktaki Taylıeli Mahallesinde Sabri Kaptan, mahallede zeytin ve zeytinyağı pazarı kurulmasını istedi. Yaz aylarında kurduğu stantta kendi ürününü sattığını anlatan Sabri Kaptan, "Mahallemizde pek çok insan zeytin üretimi yapmaktadır. Mahallemiz manzarası yüzünden yoğun göç almaktadır. Günü birlik gelenlerin sayısı da oldukça fazladır. Yaklaşık 5 yıldan bu yana mahalle meydanında zeytin, zeytinyağı, zeytinyağı sabunu ve sebze meyve satıyorum. Mahallede zeytin ve zeytinyağı pazarı kurulmasını istiyorum. İşimi severek yapıyorum" dedi.

        (FT)

        16.08.2017 13:23:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Balıkesir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Balıkesir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Balıkesir İlçeleri
        Tüm Balıkesir Haberleri
         Balıkesir

        Balıkesir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa