Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Üniversitede meyan şerbetli kayıt

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - 2017 ÖSYS'de Gaziantep Üniversitesi'nde öğrenim hakkı kazanan öğrencilerle ailelerine kayıt sırasında meyan şerbeti ikram edildi.

        GAÜN'ün lisans ve ön lisans programlarına direkt başvurarak kayıtlarını yapmak isteyen öğrenci ve aileleri, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'nda ağırlandı. Öğrenci ve aileleri, kendilerine ikram edilen gerek yaz günlerinde serinlemek, gerekse iftar sofralarının vazgeçilmez içeceği olan meyan şerbetinden içerek serinledi. Özellikle, başka kentlerden gelen öğrenciler, önce kola sandıkları içeceğin başka bir tat olduğunu görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. İkram meyandan birkaç bardak içen öğrenciler, "Okullar başlayınca galiba çok meyan şerbeti içeceğiz" dediler.

        Rektör Prof. Dr. Ali Gür, bu yıl 8 bin 135 öğrencinin önemli bir bölümünün e-devlet üzerinden kayıtlarını yaptırdığını belirterek, "Özellikle çevre illerde oturan yeni öğrencilerimiz ve aileleri hem kampüsümüzü, hem Gaziantep'i görmek için kendileri gelerek kayıt yaptırdı. Kayıtlar 17 Ağustos Cuma günü sona erecek. Bu yıl kayda gelen misafirlerimize, yöremizin farklı bir tadı olan meyan şerbeti ikram ettik. Öğrencilerimiz ve aileleri meyanı çok beğendi. Bu ikramımızı geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

        (SD-Y)

        16.08.2017 12:34:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa