Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ilıcalı, Bakan Bak'ı makamında ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, ESAV yönetimi ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak'a makamında ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Ilıcalı, Bakan Osman Aşkın Bak'a hayırlı olsun dileklerini bildirerek, tebrik etti. Ilıcalı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 Nisan Erzurum Mitinginde Dünya'ya duyurduğu 2026 Kış Olimpiyatları'na Erzurum'un adaylığı konusu ile ilgili Bakan Osman Aşkın Bak'a bilgi paylaşımında bulundu. Olimpiyatların Erzurum ve bölgesine, bölge halkına sağlayacağı katkılar üzerinde titizlikle çalışmalar yapıldığını belirten Ilıcalı; "Şu an sadece adaylık konusunu konuşuyor olmamıza rağmen yaptığımız çalışmalar dünya basınında geniş yer buldu. Ülkemiz ve Erzurum'un adının basında sıkça yer almaya başlaması turizm açısından büyük bir fırsat." dedi.

        12 Nisan'da yapılan Erzurum Mitingi sırasında, Erzurum'un 2026 Kış Olimpiyatları Adaylığı için gerekli kurumları harekete geçmesi gerektiğini duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu ilanından sonra, ilgili bütün bakanlıklar çalışmalara hız vermişti. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak'da, ülkemizin tanıtımı ve gelişmesi için kış olimpiyatlarının değerlendirilmesi gereken bir fırsat olduğunu ve bu konuda her türlü desteğe hazır olduklarını bildirdi.

        (ERZ-AT-Y)

        16.08.2017 12:33:36 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
         Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa