Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        'Hanımeli Osmanlı Sokağı' proje çalışmaları başladı

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Bilecik Belediyesi tarafından yapılacak olan 'Hanımeli Osmanlı Sokağı' proje inşaatı çalışmaları başladı.

        Bilecik'in yöresel tatlarını, gelenek ve göreneklerini yansıtan aynı zamanda Bilecik bezinden imal edilen elbiselerin, nakışların, el işleri yanı sıra özgü ürünlerin satışının yapılacağı 'Hanımeli Osmanlı Sokağı' inşaat çalışmaları başladı. Bilecik'te turizm ve tanıtım faaliyetlerine büyük katkı sağlayacak olan 'Hanımeli Osmanlı Sokağı' projesi çalışmaları yeşil alanlar ve doğaya zarar verilmeden gerçekleştirilecek. Proje bölgede bulunan ağaçların gölgesinde konumlandırılacak. Ekonomik anlamda aile bütçelerine katkıda bulunmasına da ön ayak olacak projede butik mekanlar hazırlanarak, vatandaşların hizmetine sunulacak.

        (DA-AS-Y)

        16.08.2017 11:06:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Bilecik İlçeleri
        Tüm Bilecik Haberleri
         Bilecik

        Bilecik

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa