Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Civelek, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman'ı ziyaret etti

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Muğla Valisi Esengül Civelek, ilçe ziyaretleri kapsamında Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

        Ortaca'da, Köyceğiz Kaymakamı Ortaca Kaymakam Vekili Gürkan Demirkale, Ortaca Belediye Başkanı Hasan Karaçelik ve ilçe daire müdürleri tarafından karşılanan Vali Civelek, ilk olarak Ortaca Kaymakamlığı'nı ziyaret etti.

        Vali Civelek, Köyceğiz Kaymakamı Ortaca Kaymakam Vekili Gürkan Demirkale'den Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Kaymakamlıkta muhtarlar ile toplantı yapan Vali Civelek, ilçe müdürleri ile bir araya geldi.

        Ardından Ortaca Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Civelek, burada meslek odaları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile toplantı yaptı.

        Ziyaretinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile de bir araya gelen Vali Civelek, bu kapsamda; Dalaman, Ortaca, Köyceğiz Turistik Otelciler ve Turizm İşletmecileri Birliği (DOKTOB) başkanı Yücel Okutur'u ziyaret etti.

        Vali Civelek, Dalaman ilçesinde de Dalaman Kaymakamı Ali Gündoğan'dan ilçede yapılan çalışmalar hakkında brifing aldı. Kaymakamlıkta muhtarlar, meslek odaları ve sivil toplum kuruluş temsilcileri ile toplantı yapan Vali Civelek, ilçe müdürleri ile bir araya geldi. Daha sonra Dalaman Belediye Başkanlığını ziyaret eden Vali Civelek, burada Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ve belediye personeli tarafından karşılandı.

        Vali Civelek, Köyceğiz ilçesinde ise Köyceğiz Belediye Başkan Vekili Ramazan Özçakır ve ilçe daire müdürleri tarafından karşılandı. Kaymakamlıkta muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile toplantı yapan Vali Civelek, ilçe müdürleri ile bir araya geldi.

        (CC-MB-Y)

        16.08.2017 11:05:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Muğla İlçeleri
        Tüm Muğla Haberleri
         Muğla

        Muğla

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa