Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer Kemal Aydın, Türkiye'yi gururlandırdı

        (Fotoğraflı)

        Cihan Atik

        KOCAELİ (İHA) - Kağıtsporlu Judocu Ömer Kemal Aydın, Şili'de yapılan Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nda zorlu karşılaşmaları geçerek bronz madalyanın sahibi oldu.

        Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nda Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu başarılı judocusu Ömer Kemal Aydın bronz madalyayız boynuna taktı. Mavi-beyazlı judocu Aydın, kazandığı tüm müsabakaları ipponla alması dikkat çekti. Ümitler Dünya Judo Şampiyonası'nın ferdi müsabakalarının kapanışını +90 kiloda Kağıtsporlu judocu Ömer Kemal Aydın bronz madalya ile yaptı. Aydın, ilk turu bay geçtiği karşılaşmalarının ikinci turunda Japon rakibini ippon ile yendi.

        Çeyrek final müsabakasında Alman rakibine son saniyelerde kendi oyunuyla yenilince repesaja kalan aydın Bronz madalya yolundaki ilk maçında Gürcü rakibini ipponla yenerek geride bıraktı. Aydın, üçüncülük kürsü mücadelesinde Brezilyalı rakibini de ipponla yendi ve madalyayı boynuna taktı.

        Şili'nin başkenti Sandiego'daki ferdi müsabakalar sonunda Türkiye, bir altın ve 2 bronz madalya ile ülke sıralamasında sekizinci olurken, ilk sırayı Japonya, ikinciliği Almanya ve üçüncülüğü Rusya elde etti.

        (GY-Y)

        15.08.2017 15:30:56 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Kocaeli İlçeleri
        Tüm Kocaeli Haberleri
         Kocaeli

        Kocaeli

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa