Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Iğdır'da genç çiftçilere hayvan dağıtımı

        (Fotoğraflı)

        Abbas Can Aras

        IĞDIR (İHA) - Iğdır'da "Genç Çiftçi Destekleme" projesi kapsamında müracaat eden ve müracaatları kabul edilen 28 çiftçiye hayvanları törenle dağıtıldı.

        Iğdır için bütçe proje dağılımı, bitkisel ve diğerleri 34, büyük baş sığır 98, büyük baş hayvancılık tesis yapımı ve hayvan alımı 2, küçük baş keçi 2, küçük baş koyun 28, küçük baş hayvancılık tesis yapımı ve hayvan alımı 1 adet olmak üzere toplam 165 adet projedir. Bu kapsamda küçük baş koyun ve keçi dağıtımları yapıldı. Her projeye 35 adet dişi 2 adet erkek olmak üzere toplam 37 adet küçükbaş hayvan desteği verildi. Iğdır Merkez 6, Karakoyunlu İlçesi 5, Aralık İlçesi 7, Tuzluca İlçesi 10 proje desteklenmiştir. Iğdır, İlçe ve köylerine toplam 28 proje kapsamında 28 genç çiftçiye bin 36 adet küçük baş hayvan dağıtımı yapıldığı belirtildi.

        (ACA-AA-Y)

        15.08.2017 12:54:24 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
         Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa